Elérhetőségek

Soft-Point Kft.

9700 Szombathely,
Minerva utca 4.
Telefon: +36-30/994-1086
E-mail küldése

A SOFT-POINT Kft. 1990. óta fejleszti és forgalmazza az ügyfelek igényeire szabott és a törvényi változásokat folyamatosan követő egyedi szoftvereit. A cég magasan képzett és szakmáját a 80-as évek elejétől gyakorló tulajdonosa, valamint a fiatal, tehetséges programozó gárda DOS-os és WINDOWS-os felületű rendszereket készítenek.

Sikereink kulcsa az, hogy munkánkban óriási hangsúlyt kap a felhasználókkal kialakított napi szintű személyes kapcsolat, észrevételeik folyamatos meghallgatása, kéréseik rugalmas teljesítése. Régi, cégünkkel és programjainkkal a kezdetek óta együtt dolgozó és együtt növekvő ügyfeleink ma már gyakran külső szakértőink is. Az ő - más-más szakterületen megszerzett - tudásuk és gyakorlati tapasztalataik, a tőlük kapott tanácsok és ötleteik szoftvereinkbe a fejlesztés során mind-mind beépítésre kerülnek. Ennek a közös munkának és szoros együttműködésnek köszönhető az, hogy egy SOFT-POINT szoftver mindig felhasználóbarát, könnyen kezelhető, egy adott szakterületen teljesen átfogó és mégis minden egyes ügyfél számára egyedi igények szerint alakított.

A különféle teljesen testre szabott speciális rendszerek, valamint a raktárkezelő és számlázó programok mellett a hosszú évek során kialakult piaci igények szerint három fő területre szakosodtunk:

Soft-Point Kft. - Magyar